Hola, hoy venimos con una receta sencilla y deliciosa. ¿A quién no le gustan unos buenos noodles? Pues saben aun mejor si los prepara uno mismo jejeje ¡Me sabían a gloria!
Hello, today we come with a simple and delicious recipe. Who does not like a good noodles? They know even better if prepared yourself lol It tasted like heaven!
Hello, today we come with a simple and delicious recipe. Who does not like a good noodles? They know even better if prepared yourself lol It tasted like heaven!
Ingredientes:
- 1 paquete de tallarines noodles
- 1 calabacín
- 1 puerro
- 1/2 pimiento rojo
- 1/2 pimiento verde
- 1 zanahoria rallada
- 1 cebolla picada
- 1 cucharada de miel
- 1 cucharada de soja
- 1 anís estrellado
- s/n Aceite y sal
Ingredients:
- 1 package of noodles
- 1 courgette
- 1 leek
- 1/2 red pepper
- 1/2 green pepper
- 1 carrot, grated
- 1 onion, minced
- 1 tablespoon honey
- 1 tablespoon soy
- 1 aniseed
- S / n Oil and salt
Preparación:
- Limpiamos y cortamos las verduras en taquitos o en julianas.
- En un sartén con aceite, sofreímos todas las verduras a fuego medio-bajo, le añadimos una pizca de sal.
-Cuando ya estén pochadas, les añadimos la miel, la soja y el anis estrellado y dejamos pochar a fuego lento hasta que las verduras estén blandas. Podemos añadirles un poco de especias WOK. Apagamos el fuego y reservamos.
- En una olla con agua hirviendo, cocemos los noodles según las indicaciones del fabricante, los escurrimos bien y los ponemos en la sarten de las verduras.
- Salteamos los noodles con las verduras y le añadimos más salsa de soja al gusto.
- Servir y disfrutar
Preparation:
- Clean and cut the vegetables into small cubes or julienne.
- In a frying pan with oil, fry the vegetables over medium-low heat, we add a pinch of salt.
-When they are already poached, add them honey, soy and star anise and let fry over low heat until vegetables are tender. We can add them a little WOK spices. Turn off the heat and reserve.
- In a saucepan of boiling water, cook the noodles as directed by the manufacturer, drain well and put them in the pan with the vegetables.
- Sauté the noodles with the vegetables and add more soy sauce to taste.
- Serve and enjoy
Preparation:
- Clean and cut the vegetables into small cubes or julienne.
- In a frying pan with oil, fry the vegetables over medium-low heat, we add a pinch of salt.
-When they are already poached, add them honey, soy and star anise and let fry over low heat until vegetables are tender. We can add them a little WOK spices. Turn off the heat and reserve.
- In a saucepan of boiling water, cook the noodles as directed by the manufacturer, drain well and put them in the pan with the vegetables.
- Sauté the noodles with the vegetables and add more soy sauce to taste.
- Serve and enjoy
No hay comentarios:
Publicar un comentario